Parchet de lemn masiv - avantaje


Covoare, mocheta sau parchet laminat? In aceste zile, nu este de ajuns sa avem parchet in casa; trebuie sa avem cel mai bun parchet. De ce sa nu luam in considerare parchetul de lemn masiv atunci?
 
Un parchet de lemn masiv este un substitut elegant si rezistent al mochetei sau parchetului laminat. Datorita caldurii pe care o emana si aspectului sau distinctiv, lemnul schimba dramatic aspectul si atmosfera din casa ta.


Iata cateva avantaje pe care le ofera parchetul de lemn masiv:
Calitate superioara
Parchetul din lemn masiv are un aspect unic, nu doar datorita texturii sale, ci si modelelor si culorilor variate. Poti sa alegi, cu exactitate modelul care iti place. Parchetul poate fi facut din mai multe esente de lemn combinate, ceea ce ii da o nota remarcabila. Parchetul de lemn ridica valoarea casei tale, deci daca vrei sa vinzi casa poti fi sigura ca vei obtine un pret bun.

Eleganta
De secole, lemnul este folosit in decorul interior al caselor, tocmai pentru ca ofera caldura si un stil unic potrivit oricarei case. Nimic nu este mai presus de lemn cand se pune problema calitatii, dar si la aspect este pe primul loc. Calitatea ridicata face din parchetul din lemn masiv este o investitie pe viata; aspectul lui ramane aproape neschimbat in timp, iar investitiile de intretinere sunt minime; Pe de alta parte, parchetul din lemn masiv tine vara racoare, iar iarna inmagazineaza cadura; Are un aspect deosebit - elegant.


Sanatate
Praf, pietris, mizerii si alte particule de pe pantofi pot ramane in tesatura covorului. Spre deosebire de covoare, unde nici cele mai puternice aspiratoare nu pot indeparta toate urmele de murdarie, parchetul de lemn masiv nu provoaca alergii sau probleme de respiratie, tocmai pentru ca este usor de curatat si nu retine praful. De asemenea, parchetul de lemn masiv pastreaza caldura.

Practic
Agitatia din viata noastra de zi cu zi poate fi un test de rezistenta pentru parchet. Dar faptul ca nu necesita ingrijiri zilnice si isi pastreaza aspectul in timp, ne arata ca este o investitie buna.

Economic
Spre deosebire de mocheta, parchetul de lemn masiv este mai rezistent si isi merita investitia. Chiar mai mult, parchetul de lemn masiv nu costa mai mult decat o mocheta de calitate superioara si poate chiar se va dovedi a fo o alternativa mai ieftina.

Deci, alege un parchet de calitate si nu vei regreta investitia facuta.